ترفند و آموزش

پینگ چیست و چگونه آن را کاهش دهیم

قیمت لحظه ای ارزهای دیجیتال او ام پی فینکس

اگر بازی‌های آنلاین را تجربه کرده باشید، قطعا کلمه‌ی «پینگ» بارها به‌گوشتان خورده و حتی ممکن است در لحظاتی قربانی تغییرات ناگهانی آن شده باشید. با این حال، بسیاری از افراد نمی‌دانند که به‌طور دقیق چیست و چگونه می‌توان آن را بهبود بخشید. در ادامه با تک‌شات همراه باشید تا مفهوم و راه‌های کاهش پینگ را مرور کنیم.

پینگ چیست؟

به زبان ساده، پینگ مدت زمانی است که طول می‌کشد دستگاه شما پیامی را به دستگاهی دیگر (مانند سرور) بفرستد و جواب بگیرد. به طور معمول آن را با میلی ثانیه اندازه می‌گیرند. پینگ بالا موجب می‌شود که فرستادن و دریافت پیام با تأخیر انجام شود و تجربه‌ی کاربر را کند می‌کند. پینگ خوب زیر ۵۰ میلی ثانیه است.

چرا پینگ من بالاست؟

دلایل مختلفی روی پینگ کاربران اثر می‌گذارند:

  • مکان مودم: جای مودم در خانه‌ی شما با توجه به دیوارها می‌تواند روی پینگ تأثیرگذار باشد.
  • اینترنت کند: هر چه سرعت اینترنت کندتر باشد، نرخ پینگ نیز بیش‌تر خواهد بود.
  • فاصله با سرور: اتصال با سرورهای دورتر باعث می‌شود که پینگ بالاتر باشد.
  • دستگاه‌های متصل به اینترنت زیاد: اتصال دستگاه‌های زیادی به یک مودم موجب تجربه‌ی کندتری می‌شود.
  • پردازش‌های پس‌زمینه: آپدیت‌ها، استریم کردن و دانلودهایی که به طور خودکار انجام می‌شوند، پهنای باند را کمتر  و پینگ را بیش‌تر می‌کنند.
  • تنظیمات بازی: در بعضی بازی‌ها تنظیمات روی کندی و لگ داشتن تأثیرگذار هستند.
  • تنظیمات فایروال: فایروال از دستگاه شما حفاظت می‌کند، اما می‌تواند روی سرعت رد و بدل شدن داده تأثیر منفی بگذارد.
پینگ

چگونه پینگ را کم کنیم؟

در ادامه چند روش کم کردن پینگ را بررسی می‎کنیم. ممکن است این روش‌ها برای شما مؤثر نباشند، اما امتحان کردن آن‌ها ضرری ندارد.

  1. مودم خود را ریستارت کنید. ریستارت کردن دستگاه موجب می‌شود به کانال‌هایی که ترافیک کمتری دارند متصل شوید و سرعت بالاتری داشته باشید. همچنین با خاموش و روشن کردن مودم، داده‌های ذخیره شده نیز پاکسازی می‌شوند و پهنای باند بیش‌تر می‌شود.
  2. سروری را انتخاب کنید که به موقعیت شما نزدیک‌تر است. هنگام بازی کردن می‌توانید به سروری متصل شوید که از نظر جغرافیایی به شما نزدیک‌تر است و این امر موجب می‌شود تجربه‌ی روان‌تری داشته باشید.
  3. تمامی برنامه‌های پس‌زمینه را ببندید. پردازنده‌ی دستگاه شما وظیفه‌ی باز کردن و روان ساختن برنامه‌ها را دارد. پردازنده‌ی گرافیکی نیز به کمک پردازنده‌ی اصلی در بازی‌ها و محاسبات سخت‌تر می‌آید. گاهی اوقات، برنامه‌های مختلف در پس‌زمینه و بدون اطلاع شما فضای کاری این دو پردازنده را اشغال کرده و تجربه‌ی شما را کندتر می‌سازند. حواستان به بروزرسانی‌ها و دانلودهای پس‌زمینه نیز باشد.
  4. دستگاه‌های دیگر را دیسکانکت کنید. هر چه تعداد دستگاه‌هایی که به مودم شما وصل باشند بیشتر باشد، سرعت اینترنت نیز کندتر خواهد بود و موجب تأخیر در ارسال و دریافت داده می‌شود.
  5. دستگاه خود را به‎روزرسانی کنید. اگر هیچ روشی تا کنون جواب نداده، مطمئن شوید که از آخرین آپدیت‌ها بهره‌مند هستید. نصب کردن آخرین به‌روزرسانی‌ها، باگ‌های رایج را از بین می‌برد و تجربه‌ی بهتر و روان‌تری را به ارمغان می‌آورد.
  6. از کابل LAN استفاده کنید. با توجه به مودم‌های قدیمی‌تر، گاهی اوقات استفاده از کابل LAN موجب می‌شود اتصال پایدارتری داشته باشید.
  7. با شرکت فراهم‌کننده‌ی اینترنت خود صحبت کنید. هر شرکتی دارای برنامه‌ها با سرعت و حجم مختلف است و با بیش‌تر کردن پهنای بند اینترنت خود، روی روان‌تر شدن تجربه و کمتر کردن پینگ تأثیر می‌گذارید. گاهی اوقات یک شرکت در ناحیه‌ی زندگی شما بهترین ارائه دهنده‌ی سرویس نیست و باید از شرکت دیگری اینترنت بگیرید.
  8. مودم خود را چک کنید. از سلامت و مدل مودم مطمئن شوید و اگر قابلیت‌های آن برایتان کافی نیست، مودم جدیدی بخرید.

پینگ

سخن پایانی

با توجه به تحریم‌ها و محدودیت‌هایی که برای اینترنت در ایران وجود دارد، راهکار قطعی و تضمینی برای کم کردن پینگ وجود ندارد، ولی با مطمئن شدن از موارد بالا قطعا تجربه‌ی بهتری خواهید داشت.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده + 15 =

دکمه بازگشت به بالا