بازیترفند و آموزش

آموزش اجرای بازی های اندروید روی کامپیوتر

در صورتی که علاقه‌مند به اجرای بازی های اندرویدی روی PC هستید همراه با مقاله آموزش اجرای بازی های اندروید روی کامپیوتر در تک شات باشید.

طی چند سال گذشته بازی های فوق‌العاده‌ای برای گوشی‌های هوشمند اندروید منتشر شده‌ که ممکن است بنابر دلایل مختلف مثل قدرتمند نبودن گوشی هوشمند یا استفاده از صفحه نمایش بزرگ‌تر تمایل به تجربه آن روی کامپیوتر را داشته باشید. از همین جهت است که تعداد شبیه‌سازها یا امولاتور اندروید نیز بالا رفته و حتی خود ویندوز فرصت تجربه این آثار بدون استفاده از برنامه مجزا را فراهم کرده است. در این مقاله به روش‌های مختلفی که می‌توان بازی های اندروید را روی کامپیوتر اجرا کرد خواهیم پرداخت.

اجرای بازی و برنامه‌های اندروید در کامپیوتر

اجرای بازی‌های اندروید روی کامپیوتر

یکی از محبوب‌ترین و رایج‌ترین روش‌های اجرای بازی‌ها و برنامه‌های اندروید روی کامپیوتر، استفاده از ایمولاتور یا شبیه‌ساز است. در کنار ایمولاتورها، گزینه استفاده از فناوری Mirroring نیز وجود دارد که گوشی هوشمند خود را مستقیما کامپیوتر وصل کنید و به تجربه بازی‌ها با صفحه نمایش بزرگ‌تر بپردازید. با وجودیکه ویندوز 11 قابلیت اجرای برنامه‌های اندروید را دارد، اما این قابلیت برای تجربه بازی‌ها گزینه خوبی نیست. در ادامه دو امولاتور و همچنین روش استفاده از فناوری Mirroring را معرفی خواهیم که به کمک آن‌ها می‌توانید به تجربه بازی های اندروید بپردازید.

اجرای بازی با امولاتور BlueStacks

برنامه BlueStacks

محبوب‌ترین و بهترین شبیه‌ساز اندروید در حال حاضر بدون شک برنامه BlueStacks است. رابط کاربری آسان و همچنین امکان استفاده از برنامه‌هایی مثل گوگل پلی برای نصب بازی و برنامه‌ها به‌صورت مستقیم، از نقاط قوت این شبیه‌ساز تلفی می‌شود. این امولاتور یک نسخه ابری تحت عنوان BlueStacksX نیز دارد که نیازی به نصب روی کامپیوتر ندارد و مستقیما از سرورهای این برنامه استریم می‌شود؛ اما این گزینه نیازمند انترنتی پر سرعت است.

یکی از مهم‌ترین دلایلی که این برنامه برای گیمرها گزینه خوبی است امکان شخصی‌سازی در بخش کیفیت، کنترل ماوس و کیبورد، و کنترلر برای هر بازی است. حتی در برنامه گزینه تنظیم میزان استفاده از رم، پردازنده و گرافیک نیز وجود دارد تا کاربران دچار باتلنک نشوند.

برای استفاده از امولاتور BlueStacks لازم است این مراحل را طی کنید:

  • برنامه BlueStacks را از سایت رسمی توسعه‌دهنده یا سایت‌های دیگر دانلود کنید.
  • پس از دانلود، برنامه را نصب کنید. برای نصب امولاتور حداقل 5 گیگابایت فضای خالی نیاز دارید. اما از آنجایی که در آینده برنامه و بازی های مختلفی را نصب خواهید کرد، بهتر است برنامه را در درایوی نصب کنید که فضای خالی بیشتری دارد.
  • پس از نصب، شبیه‌ساز را اجرا کنید و با استفاده از برنامه گوگل پلی، برنامه و بازی های مورد علاقه خود را نصب کرده و به تجربه آن‌ها بپردازید. همچنین می‌توانید فایل APK بازی‌ها را مستقیما روی صفحه بکشید تا نصب شوند.

استفاده از برنامه Phone Link

استفاده از فناوری Mirroring

برنامه Phone Link بهترین گزینه برای افرادی است که قصد دارند از گوشی خود برای اجرای برنامه و بازی استفاده کنند اما نیاز به صفحه‌ نمایش بزرگ‌تر دارند. این برنامه قابلیت Mirroring (آینه‌سازی) را در اختیار شما قرار می‌دهد که می‌توانید از تمام برنامه‌های گوشی خودتان با ماوس و کیبورد استفاده کنید.

استفاده از این برنامه برای بازی های آنلاین و نفس‌گیر مثل پابجی و کال آف دیوتی اصلا پیشنهاد نمی‌شود. دلیل آن تاخیری در ارسال اطلاعات از صفحه نمایش گوشی به مانیتور است که به تجربه شما آسیب می‌زند. اما این برنامه برای اجرای بازی های گرافیکی تک‌نفره گزینه مناسبی است. از جهت دیگر، این برنامه روی گوشی‌های قدیمی یک سری ایراداتی دارد و بهترین نتیجه را اکثرا در محصولات سامسونگ می‌شود دید. در ادامه می‌توانید نحوه استفاده از این برنامه را مشاهده کنید:

  • ابتدا برنامه Phone Link را از فروشگاه مایکروسافت روی ویندوز خود دانلود و نصب کنید. برای این کار باید حساب کاربری مایکروسافت داشته باشید.
  • در ادامه، در گوشی خود برنامه Link to Windows را گوگل پلی دانلود و سپس اجرا کنید. برنامه برای اجرای درست اجازه استفاده از بخش‌های تلفن را درخواست خواهد کرد که باید قبول کنید.
  • حالا، هر دو برنامه را روی کامپیوتر و گوشی خود اجرا کنید و پس از پیدا شدن دستگاه دیگر، گزینه اتصال را بزنید و منتظر بمانید تا کامپیوتر و گوشی شما به یکدیگر وصل شوند.
  • پس از وصل شدن، می‌توانید از تمام برنامه‌ها و بازی‌ها گوشی خود، روی کامپیوتر بهره‌مند شوید.

استفاده و اجرای بازی های اندروید روی کامپیوتر با برنامه Nox Player

امولاتور Nox Player برای اجرای بازی اندروید

در بین شبیه‌سازهای اندروید، برنامه Nox Player تمرکز بیشتری روی اجرای بازی های اندروید دارد و از همین سبب گزینه مناسبی برای تجربه بازی‌ها است. یکی از برگ‌های برنده این شبیه‌ساز، امکان تنظیم و شخصی‌سازی دکمه‌های ماوس و کیبورد و همچنین کنترلر برای تجربه بهتر در بازی‌ها است. قبل از اینکه به نحوه استفاده از برنامه بپردازیم، لازم است بدانید که برای استفاده از برنامه باید قابلیت Virtualization کامپیوتر خود را از بخش بایوس فعال کنید. برای اینکار صرفا لازم است هنگام روشن کردن کامپیوتر وارد تنظیمات بایوس شوید و سپس گزینه Intel VT-x برای پردازنده اینتل یا AMD-V برای پردازنده ای‌ام‌دی را فعال کنید.

برای استفاده از برنامه Nox Player، لازم است این مراحل را طی کنید:

  • به سایت com مراجعه و برنامه Nox Player را به‌صورت رایگان دانلود کنید.
  • سپس، فایل نصبی را باز کرده و مراحل نصب را طی کنید.
  • در پایان نصب، گزینه Start را انتخاب کنید تا برنامه باز شود و سپس فایل APK برنامه یا بازی مورد نظر خود را روی صفحه بکشید تا اجرا شود یا بازی مورد نظر را از گوگل پلی دانلود کنید.

جمع‌بندی

برای تجربه بازی های اندروید روی کامپیوتر گزینه‌های مختلفی وجود دارد اما همه آن‌ها کیفیت ارائه خوبی ندارند. این سه روش، بهترین گزینه‌ها برای تجربه بازی های آنلاین و آفلاین اندروید رو کامپیوتر هستند که در کنار اجرای بدون مشکل بازی‌ها، تنظیمات مختلف برای شخصی‌سازی را ارائه می‌دهند و همچنین دردسر کمتری دارند.

مسعود کاظمی

هدف هنر رهاسازی لحظه‌ای آدرنالین نیست؛ بلکه خلق آرامش و شگفتی تدریجی و مادام‌العمر است. - گلن گولد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 + چهار =

دکمه بازگشت به بالا