ترفند و آموزش

آموزش ساخت اکانت پی پال + صفر تا صد

قیمت لحظه ای ارزهای دیجیتال او ام پی فینکس

در این مقاله به صورت اصولی به آموزش ساخت اکانت پی پال از صفر تا صد پرداختیم و همه نکات مهم در خصوص ساخت حساب Paypal را بررسی کردیم

این روز‌ها با توجه به اهمیت داشتن یک درگاه برای کسب درآمد دلاری و درخواست‌های متعدد برای آموزش استفاده صحیح از خدمات Paypal در این مقاله قصد داریم به آموزش کامل صفر تا صد اکانت پی پال بپردازیم تا در نهایت بدون مشکل و چالش خاصی یک اکانت Paypal اصولی داشته باشید. پس تا انتهای مطلب همراه تک شات باشید.

اکانت پی پال چیست ؟

اگر بخواهیم تعریف منسجم و کاملی از حساب پی پال داشته باشیم؛ می‌بایست اشاره کنیم که اکانت پی پال به حساب مالی آنلاینی گفته می‌شود که تسهیلات ارسال و دریافت پول را برای کاربران فراهم می‌کند. در واقع پی پال به عنوان یکی از درگاه‌های معتبر بانکی شناخته می‌شود که برای انجام خریدهای آنلاین از وب‌سایت‌های خارجی نیز از آن استفاده می‌شود. این در حالی است که شما برای استفاده از خدمات یا محصولات برخی از سایت ها تنها باید از اکانت پی پال خود استفاده کنید و شما مجبور به استفاده از این سرویس هستید و هیچ راه پرداختی دیگری نخواهید داشت.

مراحل ساخت اکانت پی پال

طبق اخبار شرکت Paypal تا امروز بیش از 192 میلیون کاربر فعال در آن وجود دارند. با در اختیار داشتن حساب پی پال می‌توانید از خدمات مالی بین المللی و پرداخت ارزی در سراسر دنیا بهره‌مند شوید؛ همچنین برای دوستان و آشنایان خود در سایر کشورها پول واریز یا دریافت کنید.

اطلاعات مورد نیاز برای ساخت حساب پی پال

برای ساخت حساب پی پال به یک سری اطلاعات احتیاج دارید. ابتدا یک ایمیل معتبر با نام خودتان لازم است که قابلیت دسترسی به آن را نیز داشته باشید. اگر شما در ایران زندگی می‌کنید به دلیل تحریم‌های موجود، لازم است یک شماره مجازی متناسب با کشوری که می‌خواهید اکانت پی پال مختص آن بسازید، در اختیار داشته باشید.

مراحل ساخت اکانت پی پال

پس از آن لازم است یک آدرس یا محدوده آدرس کشور آمریکا یا هر کشوری که نیاز دارید را انتخاب کرده و نزد خود نگه دارید، به این دلیل لازم است همیشه آدرس را نزد خود نگه دارید چون برای معرفی کارت خود یا ثبت نام در جاهای مختلف همیشه باید از همان آدرس فیک استفاده کنید. در مرحله بعدی از یک نرم افزار تغییر IP که به صورت دقیق IP کشوری که قصد ایجاد پی پال در آن کشور را دارید، تهیه کنید.

ساخت حساب پی پال به صورت رایگان

به منظور ساخت اکانت پی پال شخصی، ابتدا آی پی دستگاه خود را تغییر دهید، سپس وارد سایت پی پال (paypal.com) شوید و گزینه sign up for free را انتخاب کنید. در آغاز ثبت‌نام از شما می‌خواهد که نوع حساب خود را مشخص کنید. اگر قصد ساخت اکانت شخصی یا اکانت بیزینس هستید آن را انتخاب کنید.

مراحل ساخت اکانت پی پال

در ادامه اطلاعات درخواست شده را در قسمت مشخص شده وارد کنید. با توجه به تصویر به ترتیب ابتدا ایمیل، نام رسمی، نام خانوادگی رسمی، رمز عبور و تکرار رمز عبور را وارد کنید. در ادامه لازم است اطلاعات تکمیلی مانند نام، تاریخ تولد، آدرس و اطلاعات تماس را نیز در فرم خود اضافه کنید.

مراحل ساخت اکانت پی پال

سپس کارت بانکی خود را وارد کنید. توجه داشته باشید که اطلاعات کارت بانکی شامل شماره کارت اعتباری، تاریخ انقضا و رمز امنیتی را می‌بایست وارد کنید. برای تکمیل روند احراز هویت، ایمیل خود را وریفای کنید.

مراحل ساخت اکانت پی پال

به سراغ ایمیل خود رفته و ایمیلی که برای تایید آدرس ایمیل شما ارسال می‌گردد را تایید کنید. پس از این مرحله لازم است شماره موبایل خود را نیز وریفای کنید. به منظور امنیت بیشتر، مانند ایمیل شماره تلفن همراه خود را نیز تایید کنید.

مراحل ساخت اکانت پی پال

نکات مهم در ساخت اکانت پی پال رایگان

توجه داشته باشید که ساخت اکانت پی پال به صورت کلی رایگان است و نیازی به پرداخت هیچ هزینه‌ای برای ساخت اکانت نیست. اما باتوجه به تحریم‌ها علیه ایران در صورتی که از سمت کمپانی، آی‌پی ایران تشخیص داده شود حساب شما مسدود خواهد شد و امکان بازگشتی هم وجود ندارد. لازم به ذکر است اگر برای ورود به حساب کاربری خود مدارم از آی پی های متفاوت استفاده کنید باز هم اکانت شما مسدود خواهد شد.

مراحل ساخت اکانت پی پال

بنابراین سعی کنید حتما با آی پی ثابت وارد حساب خود شوید. توصیه می‌شود برای جلوگیری از شناسایی آی‌پی و هرگونه نشانی و مشخصات مبنی بر ایرانی بودن کاربران که باعث مسدود و بلوکه شدن حساب پی پال آن‌ها خواهد شد؛ از طریق خرید سرور مجازی خارجی برای داشتن آی‌پی ثابت کشور مورد نظر و همینطور خرید شماره مجازی خارجی مطابق با کشور انتخابی اقدام کنید.

تفاوت اکانت بیزینس با کانت شخصی پی پال

قبل از ساخت اکانت پی پال به صورت رایگان لازم است از تفاوت انواع حساب پی پال اطلاع داشته باشید. از آنجایی که هر یک از انواع حساب پی پال دارای ویژگی‌ها و محدودیت‌های مختص به خود هستند شما می‌توانید با توجه به نیاز و نحوه استفاده بین یکی از آنها دست به انتخاب بزنید. اگر جز کسانی هستید که فقط برای پرداخت‌های ارزی و خریدهای آنلاین قصد دارید از حساب پی پال استفاده کنید می‌توانید گزینه personal account را انتخاب کنید.

تفاوت بیزنس پی پال با پی پال شخصی

با انتخاب حساب شخصی بدون دسترسی فروشنده‌ها به اطلاعات حساب شما می‌توانید خریدهای خود را انجام دهید. در حساب Business پی پال قابلیت این را خواهید داشت که علاوه بر خرید برای لیست خریدهای خود فاکتور دریافت کنید؛ این گزینه برای شرکت ها و سازمان ها به منظور نظم و ترتیب دادن به کار‌ها توصیه می‌شود.

چه کسانی به پی پال نیاز دارند؟

در این مقاله به ساخت صفر تا صد اکانت پی پال پرداختیم و دریافتیم که به صورت کلی همه افرادی که می‌خواهند خریدهای بین المللی و پرداخت‌های ارزی یا دلاری داشته باشند به یک حساب پی پال نیاز خواهند داشت. افرادی که درآمد بین المللی دارند یا به صورت فریلنسر برای سایر کارفرمایان خارجی کار می‌کنند برای کسب درآمد ارزی خود می‌بایست یک حساب Paypal برای خود راه اندازی کنند زیرا پی پال بهترین گزینه برای نقل و انتقالات مالی شما و اطرافیانتان خواهد بود.

اگر سوال یا پیشنهادی دارید که با توجه به تجربه خود در ساخت اکانت پی پال می‌تواند راه‌گشای دیگر افراد باشد در قسمت دیدگاه‌ها با ما به اشتراک بگذارید.

پرسش‌های متداول کاربران

حساب پی پال من از کدام کشور خواهد بود؟

چندین کشور از جمله کشور ایران در لیست تحریم‌های بین المللی است و نمی‌توان با آی پی ایران حساب ساخت و باید از آی پی متفاوت استفاده کنیم، اما مسئله اصلی ساخت اکانت Paypal نیست بلکه وریفای شدن آن و تضمین امنیت آن است که برای آینده از دسترس خارج نشود.

آیا حساب پی پال شخصی برای معاملات دلاری قابل استفاده است؟

بله، شما می‌توانید با استفاده از حساب پی پال شخصی معاملات دلاری خود را نیز انجام دهید، البته توجه داشته باشید که این حساب دارای محدودیت است و بیشتر از 800 دلار را نمی‌توان در طی 1 هفته انتقال دهید.

نوشته های مشابه

3 دیدگاه

  1. سلام ممنون از مقاله خوبتون
    من هر چقدر سعی میکنم با شماره و ادرس کشور ترکیه پی پال بسازم همش ارور های مختلف میده میخوستم راهنماییم کنید مشکل کجاست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − 7 =

دکمه بازگشت به بالا