نقد و بررسی

بررسی گوشی A35

قیمت لحظه ای ارزهای دیجیتال او ام پی فینکس

پس از عرضه گوشی A35 سامسونگ در فروردین ماه امسال خریدارانی که این گوشی را تهیه کردند متوجه شباهت بسیار آن با گوشی A54 شدند. در این مقاله سعی داریم گوشی A35 سامسونگ را به لحاظ ظاهری و مشخصات سخت افزار و نرم افزار آن بررسی کنیم تا به ارزش خرید این گوشی تازه ورود به دنیای میان‌رده‌های سامسونگ پی ببریم.

معرفی گوشی A35 سامسونگ

samsung-galaxy-a35

با بررسی های صورت گرفته دریافتیم گوشی A35 سامسونگ در لیست گوشی‌های میان رده از این کمپانی قرار می‌گیرد. در قلب گوشی A35 از پردازنده Exynos 1380 پنج نانومتری و صفحه نمایش سوپر امولد استفاده شده است. جالب است بدانید شرکت سامسونگ علیرغم طراحی مینیمال گوشی‌های هوشمند خود، این بار در طراحی و کیفیت ساخت گوشی A35 سامسونگ تغییرات به خصوصی را انجام داده است. در ادامه به صورت کامل و جزئیات بیشتر به بررسی گوشی A35 می‌پردازیم.

بررسی طراحی و کیفیت ساخت A35

بررسی طراحی و کیفیت

با در دست گرفتن یا مشاهده تصاویر گوشی A35 سامسونگ باز هم متوجه شباهت طراحی آن با سایر میان رده‌ها مانند A34 و S24 از این کمپانی خواهید شد. به لحاظ ظاهری تنها تفاوت سری A35 سامسونگ در کیفیت ساخت و متریال بدنه خلاصه می‌شود.
قاب پشتی گوشی هوشمند A35 از جنس شیشه ساخته شده و قاب پشتی آن از طراحی براق با ترکیب یک فریم مات است.
یکی از معایب ساخت پنل پشتی A35 این است که به شدت اثر انگشت را به خودش جذب می‌کند؛ با این حال اگر انتخاب شما رنگ‌های روشن این گوشی باشد، اثر انگشت‌های به جامانده خیلی به چشم نخواهند آمد.

طراحی گوشی A35

استفاده از شیشه در ساخت بدنه این گوشی باعث اضافه وزن حدود 15 گرمی نسبت به سری A34 شده است. در مجموع گوشی A35 دارای وزن 209 گرمی است که در مقایسه با سایر میان رده‌ها سنگین وزن تر است؛ با این حال به دلیل طراحی جدید و تخت آن همچنین ابعاد استانداردش باعث خوش دست شدن A35 میشود که تجربه مطلوبی را برای خریدارانش به همراه دارد.
پنل جلویی گوشی از طراحی تخت استفاده می‌کند همچنین نمایشگر، دوربین سلفی و اسپیکر مکالمه را در خود جای داده است. نمایشگر به کار گرفته شده در گوشی A35 حدود 85 درصد از پنل جلویی را به خود اختصاص داده است که برای یک گوشی میان رده در این بازه قیمتی، عدد نسبتا قابل قبولی است.

دوربین سلفی A35 سامسونگ در یه پانچ هول (Punch Hole) بالای پنل جلویی قرار دارد که فضای بیشتری در پنل جلویی در دسترس قرار می‌دهد. در طراحی بخش دوربین ها در پنل پشتی خلاقیت جدیدی مشاهده نمیٰشود و با همان طراحی همیشگی سامسونگ مواجه هستیم و طراحی خطی متشکل از سه دوربین با کمی بیرون زدگی به همراه یک فلش کناری زیر یکدیگر قرار گرفته اند. کمپانی سامسونگ برای مقاومت پنل جلویی نیز از گوریلا گلس ویکتوس پلاس (Gorilla Glass Victus+) استفاده کرده که باعث مقاومت بیشتر گوشی در برابر خط و خش می‌شود.

بدنه گوشی

در بررسی طراحی اطراف بدنه باید گفت دورتادور گوشی A35 از فریم پلاستیکی استفاده شده است. در سمت راست گوشی یک بیرون زدگی جزیره مانند قابل مشاهده است که سامسونگ از آن به Key Island یا جزیره کلیدها یاد می‌کند. جالب است بدانید که این جزیره از کلید پاور و کم و زیاد کردن صدا متشکل شده است. در قسمت پایین گوشی شاهد درگاه تایپ سی، اسپیکر با طراحی خطی و میکروفون هستیم اما در سمت چپ گوشی A35 هیچ برآمدگی و کلیدی وجود ندارد. در نهایت در قسمت پنل بالای گوشی A35 شاهد میزبانی از درگاه سیم کارت و میکروفون دوم هستیم.

نکته مهم دیگر در این مدل از گوشی میان رده سامسونگ وجود گواهی استاندارد حفاظتی IP67 است که باعث می‌شود، گوشی A35 سامسونگ در برابر پاشش آب و گرد و غبار مقاوم شود و به مدت 30 دقیقه در عمق 1 متری آب بدون کمترین خسارتی دوام بیاورد. در مجموع می‌توان گفت در بررسی بخش طراحی و کیفیت ساخت گوشی A35 سامسونگ به دنبال شاخص منحصر به فرد و ویژه‌ای در این گوشی نباشید و به استاندارد ها در این گوشی بسنده کنید. با این حال اگر به دنبال گوشی‌هایی با طراحی جذاب تر هستید می‌توانید روی گزینه‌های دیگر کمپانی سامسونگ تمرکز بیشتری داشته باشید.

بررسی صفحه نمایش گوشی A35 سامسونگ

samsung-galaxy-a35

پنل جلویی گوشی A35 سامسونگ از یک صفحه نمایش 6.6 اینچی سوپر امولد با رزولوشن 1080P و کیفیت نمایشگر بسیار مطلوب تشکیل شده است. کنتراست رنگی بسیار جذاب و حرفه‌ای با عمق رنگ مشکی مطلوب همچنین نرخ نوسازی یا رفرش ریت 120 هرتزی از دیگر ویژگی‌های مهم در گوشی A35 به شمار می‌رود. حداکثر روشنایی صفحه نمایش در گوشی A35 به 1000 نیت می‌رسد که برای یک گوشی میان رده با این رنج قیمتی بسیار مطلوب است. بنابراین شما می‌توانید با خیال راحت حتی در محیط‌های روشن یا زیر نور آفتاب با گوشی هوشمند خود استفاده کنید. در مجموع می‌توان گفت کمپانی سامسونگ در بخش تولید صفحه نمایش A35 با به‌روزرسانی‌های جزئی خط تولید A35 توانسته خروجی بهینه و قابل قبولی را ارائه کند.

بررسی سخت افزاری و نرم افزاری گوشی میان رده‌ A35

بررسی سخت افزار A35

بعد از دو نسل این بار کمپانی سامسونگ از پردازنده‌های اگزینوس‌ 1380(Exynos 1380) به همراه پردازنده گرافیکی Mali-G68 MP5 در گوشی میان رده‌ A35 استفاده کرده است. در بررسی بخش قابلیت‌های ارتباطی نیز بلوتوث نسخه 5.3 و وای فای نسخه 6 دوال باند و NFC مشاهده می‌شود که امکان اتصال سریع و پایدار بین دستگاه‌های مختلف را برای خریداران فراهم کرده است.
جالب است بدانید شما برای خرید گوشی سامسونگ a35 می‌توانید در سه نسخه با حافظه های حافظه 128 گیگ رم 6 گیگ، حافظه 128 گیگ رم 8 گیگ و حافظه 256 گیگ رم 8 گیگ انتخاب کنید.

اگر حافظه‌های گفته شده برای استفاده شما کم بود باز هم می‌توانید از قابلیت پشتیبانی از رم میکرو تا حداکثر 1 ترابایت برای گوشی A35 استفاده کنید. البته نکته دیگر در این گوشی طراحی اسلات سیم کارت این گوشی به صورت هیبریدی است که امکان می‌دهد تا از دو سیم کارت یا یک سیم کارت و یک رم میکرو به صورت هم‌زمان استفاده کنید. در بخش نرم‌افزار، سامسونگ A35 از رابط کاربری One UI 6.1 بر پایه اندروید 14 استفاده می‌کند.
کمپانی سامسونگ به خریداران گوشی A35 امکان به روز رسانی نرم افزاری تا 5 سال که این آپدیت‌ها شامل 4 سال آپدیت رابط کاربری و اندروید و 5 سال به‌روزرسانی امنیتی هستند را فراهم می‌کند.

بررسی عملکرد دوربین a35 سامسونگ

دوربین

 

کمپانی سامسونگ برای طراحی و ساخت دوربین A35 از مجموع 4 لنز دوربین اصلی واید 50 مگاپیکسلی، دوربین اولترا واید 8 مگاپیکسلی، دوربین ماکرو 5 مگاپیکسلی و دوربین سلفی واید 13 مگاپیکسلی به همراه سنسورهای دوربین از سری ایزوسل همین برند استفاده شده است؛ این سری از سنسورها را روی میان رده‌های مشابه مانند A34 و A55 با عملکرد خوب و ایده‌آلی می‌توان مشاهده کرد.
دوربین اصلی از یک سنسور 50 مگاپیکسلی واید که در نور مناسب عملکرد بسیار خوبی دارد تشکیل شده است. عکس‌ها به صورت پیش فرض رزولوشن 12.5 مگاپیکسلی دارند و می‌توان در بخش تنظیمات به گزینه‌های 25 و 50 مگاپیکسل سوئیچ کرد.
عکس‌های دوربین اصلی A35 کیفیت، جزئیات و داینامیک رنج خوبی داشته و اغراق رنگی در آن مشاهده نمی‌شود و رنگ‌ها تا حد ممکن به واقعیت نزدیک هستند. علاوه بر این دوربین اولترا واید 8 مگاپیکسلی A35 سامسونگ در شرایط نوری معمولی و مناسب، عملکرد بسیار قوی و خوبی را ارائه می‌کند. دوربین ماکرو A35 یک سنسور 5 مگاپیکسلی دارد که عملکردی کاملا معمولی ارائه می‌دهد.در بررسی دوربین سلفی به لنز 13 مگاپیکسلی این گوشی با عملکردی رضایت‌بخش می‌رسیم.

عکاسی

در عمل عکس‌های پرتره کیفیت بسیار خوبی دارد و رنگ و تناژ پوست را به درستی تشخیص می‌دهد. در بخش بررسی کیفیت فیلمبرداری دوربین گوشی A35 دوربین اصلی با قابلیت فیلمبرداری 4K با 30 فریم بر ثانیه وجود دارد. ویدیوهای دوربین اصلی A35 از کیفیت خوبی برخوردار است ولی جزئیات ویدئوها به صورت معمولی گرفته می‌شود. به علاوه وجود لرزشگیر اپتیکال روی دوربین اصلی باعث کاهش لرزش‌های ویدئو تا حد متعادل می‌شود. جالب است بدانید دوربین اولترا واید می‌تواند 1080p با 30 فریم بر ثانیه فیلمبرداری کند. از طریق دوربین سلفی نیز قابلیت فیلمبرداری 4K با 30 فریم بر ثانیه و ثبت ویدئوهای با کیفیتی را خواهید داشت.

بررسی باتری و شارژدهی

باطری و شارژر

 

در بررسی باتری A35، متوجه شدیم که یک باتری 5000 میلی آمپر ساعتی لیتیوم یونی در گوشی کار گذاشته است. این باتری توانایی شارژدهی تا یک روز کامل را فراهم می‌کند به صورتی که به آسانی 20 تا 30 درصد هنوز شارژ ذخیره خواهید داشت.
در بخش شارژ نیز گفتنی است که A35 از فست شارژ 25 واتی پشتیبانی می‌کند و برای شارژ کامل باتری تقریبا یک ساعت و نیم زمان لازم است.البته برای شارژ گوشی لازم است یک آداپتور و شارژر مناسب خریداری کنید.

در این مقاله به نقد و بررسی گوشی A35 سامسونگ در بخش های مختلف فنی و ظاهری پرداختیم. به نظر شما گوشی A35 سامسونگ ارزش خرید دارد؟ نظرات و تجربیات خود را در خصوص استفاده از محصولات هوشمند کمپانی سامسونگ در قسمت دیدگاه‌ها با ما به اشتراک بگذارید.

پرسش‌های متداول کاربران

گوشی A35 سامسونگ بخریم یا A34 ؟

با خواندن مقاله پیش‌رو در میابید که گوشی A35 سامسونگ، در دسته گوشی‌های میان رده خوش ساخت قرار می‌گیرد که در بخش‌های مانند باتری، دوربین اصلی و پشتیبانی نرم‌افزاری عملکرد قابل قبولی را از خود به نمایش می‌گذارد.

قیمت گوشی A35 سامسونگ چقدر است؟

گوشی Samsung Galaxy A35 با قیمت 370 یورو برای نسخه پایه وارد بازار شده و با مبلغ حدودی ۱۶ میلیون برای مدل 125 گیگ و رم 8 در دسترس است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × سه =

دکمه بازگشت به بالا